Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.luminoxgreece.com διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

– Με μετρητά μέσω αντικαταβολής στην Εταιρεία ταχυμεταφορών

Την πληρωμή με μετρητά μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας μέσω της ταχυμεταφορικής Γενικής Ταχυδρομικής, είτε στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής πανελλαδικά.

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της EFG EUROBANK

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο info@assourmadjian.gr ή με Fax στο 210 3231547 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 3251746. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το ποσό είναι:

EFG EUROBANK
0026.0222.82.0200632825
IBAN: GR 48 0260 2220 0008 2020 0632 825

Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας

Την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένης κάρτας έκδοσης VISA, MasterCARD, American Express, Diners Club.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Eurobank μέσω του συστήματος ασφαλείας, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης της Eurobank την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το luminoxgreece.com μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η Luminox Greece δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.